Anders Mikkelsen . Godthåbsvej 17 . DK-7760 Hurup Thy . Tel. (+45) 27326900 . info@andersmikkelsen.dk

Anders Mikkelsen - Pressetekst 2015

Anders Mikkelsen er sanger, sangskriver og guitarist med mere end 25 års erfaring på den danske musikscene - en ægte folkesanger og historiefortæller.

Anders har optrådt overalt i Danmark, og kendes blandt andet for sine mange besøg på Skagen Festival, hvor han har optrådt både solo, med bandet FolkZone og med den nu afdøde, norske guitarlegende Hans Graasvold.

Anders Mikkelsen har udgivet i alt 5 CD’er, og hans engelsksprogede album ”Kind Memories” fra 2008, blev i 2009 nomineret til Danish Music Awards - Folk.

På scenen er han en kunstner, som forstår at fastholde sit publikum, alene med sine guitarer og en håndfuld sange - smukke, vedkommende, sjove, stærke og nærværende sange, som rører ved hjertet og sætter tankerne i gang. Anders Mikkelsen når ikke blot ud over scenekanten: Han kommer med sine sange og sin dialog langt ind under huden på tilhørerne, og efterlader indtrykket af en varm, følsom, og engageret troubadur med noget på hjerte.

I 2015 turnerer Anders Mikkelsen med et program, hvor sangene fra det nye album ”Cap San Marco” (udgivet februar 2015) spiller en stor rolle. Han synger og fortæller sig igennem et univers, hvor man blandt andre møder den store murermester, som hele sit liv stod på de almindelige menneskers side (”Den bette mands parti”), den unge mand, som stak af hjemmefra som 16-årig, for at stå til søs (”Cap San Marco”) og en flok vagabonder, som overvintrer i en tom kældergarage i Roskilde.
De mange svinetransporter fra Danmark til Tyskland får en bidende satirisk hilsen med på vejen i sangen ”Den glade gris”, og på det personlige plan sættes tilværelsen i relief med sangene ”Morfars Værksted” og ”Nu og her”. Anders Mikkelsen lover dog også et gensyn med nogle af de kendte og populære numre, f.eks. ”Maries Hus”, ”De Modigste”  og ”Som at komme hjem”.

En koncert med Anders Mikkelsen er som en varm og humoristisk rejse gennem et musikalsk univers, fyldt med tankevækkende historier og iørefaldende sange.
[Slut på pressetekst]

Anders Mikkelsen kan bookes solo, som duo med Anders Roland og med trio/band.
Desuden er han en fjerdedel af succes-bandet ”FolkZone”

Pressebilleder

Klik på billedet for at downloade
© Foto: Tommy Rosenberg
Klik på billedet for at downloade
© Foto: Jens Th.